Правила "Топ менеджер з легкої атлетики 2024"

 

 

1.) Правила участі у конкурсі

 

 

Дисципліни:

 

Загалом 17 легкоатлетичних дисциплін мають бути заповнені спортсменами у наступних 4 категоріях:


Біг на короткі дистанції:
100 м, 200 м, 400 м, 100 м/110 м з бар'єрами, 400 м з бар'єрами

біг на довгі дистанції:
800 м, 1 500 м/миля, 3 000 м/5 000 м, 3 000 м перешкода

стрибок:
Стрибки у висоту, стрибки з жердиною, стрибки в довжину, потрійний стрибок

Послід:
Кидання ядра, метання диска, метання молота, метання списа

 

 

Вибір спортсмена:

 

У кожній дисципліні мають бути номіновані 1 жінка та 1 спортсмен. У кожній дисципліні є 20 жінок і 20 чоловіків.

 

Спортсмени були зважені за дисципліною відповідно до балів, набраних на змаганнях з легкої атлетики світу – категорії OW, GW, GL, A, B, C, D та E у 2022 та 2023 роках. Беручи до уваги 2 роки за раз, має бути можливість вибрати спортсменів, які тривалий час не могли стартувати через травму або вагітність. Зважування відповідно до отриманих балів має на меті запобігти тому, щоб спортсмени з унікальними або сумнівними результатами опинилися у верхній частині рейтингових списків дисциплін далеко від будь-яких міжнародних змагань.

 

Ви повинні самі дослідити, чи всі спортсмени досі активні, чи були згодом дискваліфіковані через допінг.

 

Для участі у змаганнях просимо вчасно надіслати нам списки спортсменів. Форму можна знайти під пунктом меню «Реєстрація» та посиланням «Реєстрація спортсмена». Список спортсменів вважається надісланим своєчасно, якщо ми отримаємо його не пізніше ніж за 2 години до початку зустрічі (за місцевим часом).

 

 

Бюджет:

 

Для того, щоб створити порівнянну відправну точку для всіх учасників гри, існує фіксований фінансовий бюджет. Загальний доступний бюджет становить 340 000 000 євро (17 дисциплін, кожна для чоловіків і жінок). Для простоти всім спортсменам присвоєно конкретне значення відповідно до їхнього рейтингу. Двадцятий спортсмен у кожній дисципліні коштує 1 000 000 євро, перший спортсмен – 20 000 000 євро кожен.

 

Бюджет можна розподіляти вільно. Однак використовувати його потрібно повністю. У кожній дисципліні має бути номінований один спортсмен, тому мінімальний бюджет на дисципліну становить 1 000 000 євро. Безкоштовний розподіл бюджету покликаний врахувати той факт, що не кожен менеджер одночасно піклується про хороших єпископів, метальників і стрибунів, а обмежується кількома дисциплінами, щоб досягти там максимального успіху.

 

повернутися до огляду правил